اخبار

دومین نشست تخصصی آموزش ،اطلاع رسانی ،پیشگیری، تشخیص زود هنگام ،درمان نگهدارنده وحمایت وامید به زندگی از بیماران مبتلابه ایدز

دومین نشست تخصصی آموزش ،اطلاع رسانی ،پیشگیری، تشخیص زود هنگام ،درمان نگهدارنده وحمایت وامید به زندگی بیماران مبتلابه ایدز کار مشترک مرکز تحقیقات مراقبت های بالینی وارتقا سلامت دانشکده پرستاری ومامایی ومعاونت دانشجویی وفرهنگی ومعاونت بهداشتی استان البرز مکان سالن اجتماعات مطهری دانشکده دامپزشکی زمان ساعت۱۱-۹ صبح روز چهارشنبه ۹۶/۹/۲۲

ادامه مطلب
بزودی کارگاه مراقبت از پوست ومبانی آموزش ماساژ در دانشکده پرستاری ومامایی برگزار می گردد.

ادامه مطلب
برگزاری کارگاه نسخه خوانی در مرکز تحقیقات مراقبت های بالینی وارتقاء سلامت در دانشکده پرستاری ومامایی در آذر ماه

کارگاه نسخه خوانی در مرکز تحقیقات مراقبت های بالینی وارتقاء سلامت در دانشکده پرستاری ومامایی در آذر ماه برگزار می گردد.

ادامه مطلب

طرح غربالگری دیابت با هدف پیشگیری وتشخیص زود رس وشروع به موقع درمان بیماری دردانشکده پرستاری ومامایی واحد کرج با کمک سازمان بیماریهای خاص ومرکز تحقیقات مراقبتهای بالینی وارتقاء سلامت در دوروز متوالی مورخ 18 و19/11/95 برگزار گردید و مورد استقبال اساتید وکارمندان ودانشجویان واحد قرار گرفت.

ادامه مطلب
تمدید ارسال مقالات همایش قانون ،پرستار وماما دانشکده پرستاری ومامایی تا تاریخ 95/9/15

دبیر کمیته اجرایی همایش قانون ،پرستار وماما دانشکده پرستاری ومامایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج اعلام کرد مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش تا تاریخ95/9/15 تمدید شد شرکت کنندگان می توانند مقالات خود را بصورت خلاصه وکامل به آدرس دبیرخانه همایش Parastary@kiau.ac.ir ارسال نمایند جهت اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده پرستاری ومامایی به آدرس www.kiau.ac.ir مراجعه نمایید.

ادامه مطلب
برنامه غربالگری بیماریهای شایع زنان (سرطان پستان و.....) در مرکز تحقیقات مراقبت های بالینی و ارتقاء سلامت دانشکده پرستاری ومامایی

دکتر منصوره تجویدی معاونت علوم پزشکی ورئیس مرکز تحقیقات مراقبت های بالینی و ارتقاء سلامت دانشکده پرستاری ومامایی اعلام کرد سرطان پستان شایعترین سرطان در زنان جهان بوده و میزان بروز آن در حال افزایش است. در برنامه تشخیص زودهنگام و غربالگری سرطان پستان ، هدف شناسایی و ثبت بیماران مشکوک به سرطان سینه و ارائه خدمات مناسب در سطوح مختلف بهداشتی درمانی و ساماندهی درمان و مراقبت بیماران است. در ادامه اعلام نمودند طرح غربالگری با تشکیل پرونده سلامت الکترونیک جهت همکاران خانم با محوریت بیماریهای زنان در محل دانشکده پرستاری ومامایی از تاریخ 10/8/95 تا 1/9/95در حال اجراء می باشد در این برنامه زنان 30 تا 69 سال فراخوان گردیده و به ماما ارجاع داده می شوند. وهمکاران ماما زنان ارجاع شده را از نظر سوابق خانوادگی و فردی همچنین علایم مشکوک سرطان پستان، ارزیابی و سپس معاینه می نمایند و در صورت نیاز برای انجام اقدامات تکمیلی از جمله ماموگرافی، به سطح دو ارجاع می دهند.

کنترل BMI ، فشارخون و قند خون در کانون سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، معاونت دانشجویی - فرهنگی با همکاری معاونت علوم پزشکی واحد کرج در نمایشگاه آثار فرهنگی وهنری هفته دفاع مقدس غرفه کانون سلامت کار خود را آغاز نمود.دکتر منصوره تجویدی معاون علوم پزشکی و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرج هدف از این اقدام را ارتقاء سطح سلامت دانشجویان، استادان و کارکنان ، و آشنایی با شاخص های مهم کنترل سلامت مانند فشار ، قند و BMI برشمرد.وی افزود: در این نمایشگاه دانشجویان رشته های پرستاری و مامایی از بازدیدکنندگان به صورت رایگان تست قند خون و کنترل فشار خون و اندازه گیری BMI بعمل می‌آورند و همچنین بروشورهای آموزشی با عنوان دیابت چیست و چگونه پیشگیری می‌شود را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهند. لازم به ذکر است این نمایشگاه تا19 مهرماه برقرارمی باشد

ادامه مطلب

خانم دکتر منصوره تجویدی اعلام نمود کارگاه دانش افزایی آموزش به بیمار بمدت 4 روز مورخ 30و31/5/95 الی 1و2/6/95 و کارگاه NICU بمدت 16 ساعت مورخ 3و7/6/95 توسط اساتید مجرب جهت کارشناسان آموزش بالینی در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید . همچنین ایشان در ادامه اعلام نمودند کارگاه کارآزمایی بالینی مورخ 1/6/95 الی 9/6/95 به مدت60 ساعت جهت اعضای هیات علمی در دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرج برگزار شد .تدریس توسط دکتر حمید پیروی استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت گرفت.

برگزاری کارگاه زایمان فیزیولوژیک در دانشکده پرستاری ومامایی واحد کرج

معاون علوم پزشکی واحد کرج گفت آموزش زایمان فیزیولوژیک یکی از نیازهای همکاران ماما به منظور آموزش مادران باردار درکاهش درد زایمان غیر دارویی – ماساژ درمانی – سرما درمانی – گرما درمانی و طب فشاری – موسیقی درمانی – رفلکسولوژی – تن آرامی و تکنیک های تخصصی میباشد دکتر منصوره تجویدی اعلام نمود کارگاه زایمان فیزیولوژیک به منظورمجوزی برای فعالیت همکاران ماما در مراکز بهداشتی و درمانی در سطح استان البرز مورخ 23/5 / 95الی 27 /5/ 95و سپس 1/6/95الی 2/6/95بمدت 60 ساعت در دانشکده پرستاری و مامایی بصورت تئوری و عملی برگزار شد و در پایان دوره از فراگیران دوره مامایی آزمون بعمل آمد و گواهی دوره به دو صورت آموزش مداوم و گواهی 60 ساعته مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی البرز و دانشگاه آزاد اسلامی صادر گردید .